Fungu eiland - Raleighvallen Afbeelding Fungu eiland - Raleighvallen
Fungu eiland Raleighvallen **
Bestemming: Zuid Suriname - Sipaliwini

Fungu eiland Raleighvallen

**

Fungu eiland aan de Coppename-rivier, maakt deel uit van het 1,6 miljoen hectare grote centrale natuurreservaat van Suriname, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit natuurreservaat, bekend om zijn prachtige meren en de mysterieuze Voltzberg, is internationaal bekend onder vogelaars vanwege het vogelparadijs van Zuid-Amerika. Deze regio is ook de thuisbasis van de acht verschillende soorten apen in Suriname. De perfecte bestemming voor elke natuurliefhebber!Accommodaties

De accommodatie in Raleighvallen is divers, van hangmat tot luxe. Hieronder een overzicht van de verschillende accommodaties die het Fungu-eiland te bieden heeft op raleighvallen.

Hangmatten

Standaard accommodaties zijn dat we tijdens deze tour in hangmatten slapen. Slapen in hangmatten is goed te doen, u moet je hangmat op de juiste manier ophangen om uw slaapcomfort te vergroten, u wordt geholpen door onze professionele gidsen. Het uitzicht vanuit de hangmatten-accommodatie is fantastisch! Het gebouw waarin u slaapt, is volledig gebouwd van hout door Conservation International.

Stapelbeddenkamp Tamanua

U kunt er ook voor kiezen om op een stapelbed in het Tamanua-kamp te slapen, het beddengoed is ontspannend. u zit in de buurt van de toiletten en douches. U bent ook uitgerust met een kalamboe.

Gonini lodges

Wilt u meer luxe, uw eigen balkon, uw eigen toilet en wat meer rust. Kies dan voor de Gonini River Lodges. Deze luxe lodges zijn gebaseerd op 2 personen. U slaapt comfortabel en u kunt zich terugtrekken in uw eigen accommodatie, bijvoorbeeld rustig een boek lezen op uw eigen balkon.Fungu eiland   Raleighvallen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail