Waarom kiest u voor SurinameVakantie?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale flydrive en andere vakantie naar prachtige landen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij dé reisadviseur zijn op het gebied van onder andere flydrives en individuele rondreizen naar dit prachtige  Suriname zijn. Suriname, een perfecte bestemming voor de actieve avontuurlijke toerist, de natuur en cultuurliefhebber en de zakenreiziger.

Van Paramaribo tot Albina, Boven Suriname, Marowijne, Lawa, Tapanahoni, Brokopondo, Jodensavanne tot Groningen en Nickerie, er is geen plekje dat wij niet kennen!

Het is geen geheim dat onze Suriname reisspecialist, uit het land komt en daardoor de gebruiken en gewoonten van Surinamers goed kent en veel van zijn land houdt. Deze bijzondere passie delen wij  graag met onze klanten. We voorzien u met liefde van tips en adviezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie haalt.

Om mijn liefde en passie voor Suriname met u te delen, heb ik de website surinamevakantie.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar Suriname, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar Suriname samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Ontdek Suriname met SurinameVakantie.nl: Uw Toegang tot Avontuur, Natuur en Cultuur!
Welkom bij SurinameVakantie.nl, uw vertrouwde reispartner met meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van onvergetelijke reizen naar het prachtige Suriname. Waarom kiest u voor SurinameVakantie.nl? Hier zijn enkele redenen waarom wij de ideale reisadviseur zijn voor uw volgende vakantie naar Suriname!

1. Ervaring en Expertise:
Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten bij het plannen van hun ideale flydrive en andere vakanties naar diverse betoverende bestemmingen, met Suriname als een van onze specialiteiten. Onze uitgebreide ervaring en diepgaande expertise maken ons dé reisadviseur voor uw reis naar dit prachtige land.

2. Suriname op Maat:
Of u nu een actieve avonturier, een natuur- en cultuurliefhebber of een zakenreiziger bent, wij stellen uw reis op maat samen. Van Paramaribo tot Albina, Boven Suriname tot Nickerie, ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om elke hoek van Suriname te verkennen en u unieke ervaringen te bieden.

3. Lokale Expertise:
Onze Suriname reisspecialisten hebben een diepe band met het land; ze komen er zelf vandaan. Deze lokale expertise stelt ons in staat om niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar ook de verborgen schatten van Suriname te onthullen. We begrijpen de gebruiken en gewoonten van de Surinaamse bevolking en delen deze kennis graag met u.

4. Passie voor Suriname:
Onze passie voor Suriname is voelbaar in alles wat we doen. We houden van dit land, van de kleurrijke cultuur tot de weelderige natuur, en we willen dat u dezelfde liefde en waardering voor Suriname ervaart tijdens uw vakantie. Onze reisspecialisten staan klaar om u met enthousiasme te voorzien van tips en adviezen.

5. Volledige Kennis van het Land:
Of u nu de historische Jodensavanne wilt verkennen, de majestueuze natuur van Boven Suriname wilt bewonderen, of de rijstvelden van Nickerie wilt ontdekken, wij kennen elk plekje in Suriname. Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om een diverse reiservaring te creëren die aan al uw verwachtingen voldoet.

6. Actieve Ondersteuning:
Bij SurinameVakantie.nl bieden we niet alleen reizen aan; we bieden een actieve ondersteuning voor, tijdens en na uw reis. U kunt rekenen op onze toewijding om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie haalt.

Kies voor SurinameVakantie.nl en laat ons uw droomreis naar Suriname werkelijkheid maken. Wij zijn uw partners in avontuur, natuur en cultuur in dit prachtige Zuid-Amerikaanse juweeltje!

Ons team is onze kracht! Ons Suriname team is tevens goed op de hoogte van de lokale situatie en zet lokale gidsen in voor specifieke kennis van een gebied. Wij maken gebruik van verschillende accommodatie en transport mogelijkheden. Door onze specieke kennis en ervaring in het organiseren van zeer uiteenlopende reizen zijn wij in staat om een zeer attractieve reisprogramma voor u uit te stippelen, tot in de puntjes verzorgd, uitstekend georganiseerd waar een professioneel team achter staat.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kan vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om u tevreden te stellen.

Alle accommodaties die wij u aanbieden, zijn door ons persoonlijk geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw verblijf zo aangenaam en authentiek mogelijk is: van een hotel in het ‘houten city’ Paramaribo, een voormalige plantage met originele plantagewoningen en een politiepost, dat verklaard is tot historisch werelderfgoed en omgebouwd tot een sfeervol vakantieoord. Of aan één van de prachtige verscholen  eco-lodges in het Amazone regenwoud die Suriname rijk is…

Boek met vertrouwen!

Bij Vakantiesuriname.be kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met de specialistische medewerkers van Vakantiestunt B.V. U kunt te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij namelijk aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) nr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) nr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

surinamevakantie.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.

Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

offerte aanvraag voor een vakantie bij surinamevakantie.nl

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.
T. +31 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

info@vakantiestunt.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01