Waarom kiest u voor SurinameVakantie?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale flydrive en andere vakantie naar prachtige landen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij dé reisadviseur zijn op het gebied van onder andere flydrives en individuele rondreizen naar dit prachtige  Suriname zijn. Suriname, een perfecte bestemming voor de actieve avontuurlijke toerist, de natuur en cultuurliefhebber en de zakenreiziger.

Van Paramaribo tot Albina, Boven Suriname, Marowijne, Lawa, Tapanahoni, Brokopondo, Jodensavanne tot Groningen en Nickerie, er is geen plekje dat wij niet kennen!

Het is geen geheim dat onze Suriname reisspecialist, uit het land komt en daardoor de gebruiken en gewoonten van Surinamers goed kent en veel van zijn land houdt. Deze bijzondere passie delen wij  graag met onze klanten. We voorzien u met liefde van tips en adviezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie haalt.

Ons team is onze kracht! Ons Suriname team is tevens goed op de hoogte van de lokale situatie en zet lokale gidsen in voor specifieke kennis van een gebied. Wij maken gebruik van verschillende accommodatie en transport mogelijkheden. Door onze specieke kennis en ervaring in het organiseren van zeer uiteenlopende reizen zijn wij in staat om een zeer attractieve reisprogramma voor u uit te stippelen, tot in de puntjes verzorgd, uitstekend georganiseerd waar een professioneel team achter staat.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kan vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om u tevreden te stellen.

Alle accommodaties die wij u aanbieden, zijn door ons persoonlijk geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw verblijf zo aangenaam en authentiek mogelijk is: van een hotel in het ‘houten city’ Paramaribo, een voormalige plantage met originele plantagewoningen en een politiepost, dat verklaard is tot historisch werelderfgoed en omgebouwd tot een sfeervol vakantieoord. Of aan één van de prachtige verscholen  eco-lodges in het Amazone regenwoud die Suriname rijk is…

Boek met vertrouwen!

Bij Vakantiesuriname.be kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met de specialistische medewerkers van Vakantiestunt B.V. U kunt te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij namelijk aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) nr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) nr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.


Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

Vakantiestunt B.V. 
De Boelelaan 771 
1082 RT Amsterdam 

T. +31 (0) 20 77 26 819 (Nederland)
T. +31 (0) 20 34 15 035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31