Residence Inn Nickerie Afbeelding Residence Inn Nickerie
Residence Inn Nickerie ***
Bestemming: West Suriname - Nickerie

Residence Inn Nickerie

***

Residence Inn Nickerie staat bekend als de beste hotelfaciliteit in het westelijk deel van Suriname. Het hotel beschikt over een prachtige ambiance die wordt aangevuld door vriendelijk en zeer behulpzaam personeel! Ervaar de Residence Inn, voor de echte Surinaamse gastvrijheid! Vriendelijk personeel en faciliteiten zoals ons restaurant, bar en terras, zullen u absoluut ertoe bewegen nog eens een bezoek te brengen aan Residence Inn Nickerie.Aantal kamers

Residence Inn beschikt over 24 kamers

De voorzieningen

de kamers zijn allemaal voorzien van een kabel-tv, telefoon, douche faciliteit met warm en koud water, standaard koffie en thee, een waterkoker, een minibar en airconditioning. Ook ter beschikking wifi en een wasserette service (zeven dagen per week beschikbaar).

Elektriciteit

Het hotel is voorzien van 110 voltage stroom.

Gratis parkeren

Residence Inn hotek biedt aan haar klanten gratis parkeergelegenheid (beschikbaar 24 /7 en beveiligd).

De Matutu Restaurant, Bar en terras

Een uitstekende plek om heel ontspannen te genieten van uw ontbijt, een overheerlijke lunch of het diner. Het restaurant is dagelijks open vanaf 06.30 op vrijdag/zaterdag en sluit om 00.00 u. Van maandag t/m donderdag sluit Matutu restaurant om 22.00u. Dagelijks reserveert ons team het ontbijt tussen 06.00u en 11.00u.Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Alle hotelovernachtingen volgens het programma
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • 1 x Ruimbagage inbegrepen tot 23 kg in Economy


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Residence Inn Nickerie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail