Authentiek Suriname rondreis Afbeelding Authentiek Suriname rondreis
Authentiek Suriname rondreis ****
Bestemming: Rondreizen Suriname - Individuele Rondreis Suriname

Authentiek Suriname rondreis

****

plane hotel


9 Dagen

Een prachtige rondreis langs de historische hoofdstad Paramaribo met een uniek verblijf in het district Para/Brokopondo. Na een paar dagen in te Paramaribo en kennis te hebben gemaakt met de diversiteit van Suriname. Reist u af naar het bijzondere 4-sterren river resort, verscholen in het regenwoud langs de Suriname rivier. Het is voorzien van bijna alles wat u nodig heeft en kunt u in goede comfort heerlijk ontspannen bij het zwembad. Optioneel is het ook mogelijk deel te nemen aan activiteiten in de nabije omgeving.Dag 1 Amsterdam - Paramaribo

Vanuit Amsterdam reist u rechtstreeks naar de Johan Adolf Pengel luchthaven. Vanaf dit airport reist u per hotel shuttle naar uw hotel voor twee fantastische nachten. In dit hotel brengt u vervolgens alle nachten in Paramaribo door.

Dag 2 Paramaribo


Uw dag start met een wandeling door de binnenstad. U komt langs bijzondere bezienswaardigheden en de vele houten gebouwen die maken dat Paramaribo op de lijst van de UNESCO staat en is uitgeroepen tot Werelderfgoed tot "the wooden city". Onder andere komt u lans het presidentieel paleis, de palmentuin, Fort Zeelandia, de grootste houten gebouw van het westelijk halfrond kathedraal Basiliek. Op de grootste overdekte markt van het Caribisch gebied, centrale markt beleefd u de diversiteit van Suriname van heel dichtbij.

Dag 3 Paramararibo Overbrigde River Resort

U geniet van een uitgebreid ontbijt waarna uw reis naar het Overbridge River Resort. Slingerend tussen heuvels en moerassen, omringd door het dichte tropische woud waar de ochtendnevel mysterieus lang blijft hangen, bereikt u via een goed begaanbare Afobakaweg in een uur rijden het Overbridge River Resort. De luxe houten cabanas zijn voorzien van airconditioning, modern sanitair, met stromend warm- en koud water, een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, 2 ruime bedden van 130 cm. breed, een zitje en een prachtige houten veranda met uitzicht over de kreek, het woud of de Suriname rivier. U komt hier tot rust en geniet in luxe van de majestueuze Suriname rivier en omgeving aan dit prachtige rivierstrand.

Dag 4 - 5 Overbridge River Resort


Aan u de keus om te uitermate te genieten van het uitzicht of de prachtige omgeving of gewoon relaxen bij het zwembad.
Vanaf Overbridge River Resort kunt u tegen extra betaling optioneel richting het Jodensavanna gebied reizen. U kunt hier de ruïnes vinden van de synagoge en de vele graven van de Joodse kolonisten die in de 17e eeuw een groot gedeelte van de plantages beheerden. Na terugkomst kunt u de rest van de dag heerlijk relaxen bij uw cabana of een kleine wandeling door het bos maken. U bent op Overbridge in de pure ongerepte wildernis waar de rust en stilte alleen nog wordt onderbroken door het gezang van vogels, het kwaken van de kikkers en soms het gebrul van apen.

Dag 6 Overbridge River Resort Paramaribo

Na een heerlijk ontbijt is de rest van de ochtend vrij te besteden op Overbridge. In de loop van de middag terugreis richting Paramaribo. Bij aankomst check u in en ben u verder vrij te geniet van stadse leven.

Dag 7 Paramaribo


Heerlijk dagje Paramaribo. U kunt ook een optie nemen op de Commewijne Plantage Tour. Het district Commewijne staat bekend als de oudste plantage-gebieden van Suriname. Met haar ligging aan de rechteroever van de Surinamerivier, tegenover Paramaribo. Haar oost grens is het district Marowijne en ten noorden de Atlantische Oceaan. De plantages in dit gebied zijn vanaf de 17e eeuw aan de Boven Commewijne en de Cottica - rivier aangelegd. De belangrijkste gewassen die verbouwd werden, waren suikerriet, koffie en cacao. De kolonisator bouwde rond die periode het Fort Nieuw Amsterdam bij de samenvloeiing van de Commewijne - en Suriname - rivier. Dit met het doel de plantages te beschermen tegen buitenlandse invallen. Rond 1900 werd Mariënburg gebouwd een Suikerfabriek, die als centrale moest dienen en moest bijdragen aan een positieve ontwikkeling van het district Commewijne. U overnacht wederom in hetzelfde hotel in Paramaribo.

Dag 8 Paramaribo Amsterdam

Vandaag is al weer uw laatste dag in Suriname. U kunt de ochtend en middag vrij besteden. Een mooie gelegenheid om nog eens door Paramaribo te struinen. In de namiddag vertrekt u naar de internationale luchthaven van Suriname. Hiervandaan vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag 9 Amsterdam

Aankomst op Schiphol. Einde van een indrukwekkende reis waar u nog lang van zult nagenieten!

Dag tot dag

Dag 1 Amsterdam - Paramaribo
Dag 2 Paramaribo
Dag 3 Paramararibo Overbrigde River Resort
Dag 4 - 5 Overbridge river resort
Dag 6 Overbridge River resort Paramaribo
Dag 7 Paramaribo
Dag 8 Paramaribo Amsterdam
Dag 9 Amsterdam

Hotels
 


Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Toeslag eenpersoonskamers
 • Optionele en alternatieve programma onderdelen
 • Maaltijden in Paramaribo en te Overbridge Resort
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Uitgaven van persoonlijke aard zoals fooien, telefoon, minibar etc.
 • Niet gespecificeerde drankjes en maaltijden tijdens excursies
 • Niet vermelde verzorging gedurende dit arrangement


Overige Informatie
Inclusief
 • Vier nachten verblijf in drie sterrenhotel in Paramaribo op basis van logies-ontbijt
 • Twee nachten verblijf in viersterren river resort langs de Suriname rivier o.b.v. logies met ontbijt
 • City tour door Paramaribo begeleid door een lokale gids

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.Authentiek Suriname rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail